Algemeen - 17 februari 2022 om 11:03 - door Nica Broucke - 0 reacties

Hoe ga jij graag op vakantie?

Bij Hotel O'mer in Blankenberge zijn mensen met een (verstandelijke) handicap en hun familie en vrienden welkom. Om hun diensten nog te verbeteren, vragen ze jouw mening. Neem deel aan de enquête.

Hotel O'mer in Blankenberge heet je welkom!

Iedereen heeft recht op vakantie, daar zet Hotel O'mer zich elke dag weer voor in. Je komt er terecht in een open en sfeervolle plek, waar beleving en rust voorop staat. Van aankomst tot vertrek: alles wordt in het werk gesteld om je in alle comfort jouw vakantie te laten beleven.

Hotel O’mer: dat is onbeperkt genieten en ontspannen in een kleinschalig, sfeervol en volledig rolstoeltoegankelijk hotel.

Het hotel bevindt zich in het hartje van Blankenberge. Zo is er vlak in de buurt voor elk wat wils.

Het team organiseert en begeleidt dagelijks ook activiteiten in en rond Blankenberge. Je kunt zo samen op stap gaan en nieuwe mensen leren kennen. En je hoeft je nooit zorgen te maken: een begeleider geeft een antwoord op al jouw (ondersteunings)vragen, 24 op 24, 7 op 7.

Hotel O'mer

Oproep! Neem deel aan de enquête

Bij Hotel O'mer voelen we dat er een nood is onder familie-en vriendengroepen om samen op reis te gaan, maar dat is niet steeds evident. Er zijn drempels om samen met een kind, brus of vriend een reis te maken. Daarom wordt aan een nieuw concept gewerkt.

Hiervoor hebben we jouw input nodig. Hoe ga jij graag op reis als gezin of vriendengroep? We horen het graag:

NEEM HIER DEEL AAN DE ENQUÊTE

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd