Nieuwsbrief december 2022
nieuwsbrief 22 december 2022

Beertje zoekt kerstboom! Op de valreep nog een kerstcadeautje nodig? Denk aan onze ijsberen. Verderop in deze nieuwsbrief lees je er meer over.

Bij STAN zwaaien we het oude jaar uit en kijken hoopvol uit naar wat 2023 ons gaat brengen. We wensen jullie gezellige feestdagen toe en een heel gelukkig Nieuwjaar!
🎄🎄🎄🎄🎄

STAN BELANGENBEHARTIGING

Kreeg je begin december een brief in de bus van het VAPH dat je recht hebt op een deel van je budget? We kunnen ons voorstellen dat het veel vragen oproept. Ga je het budget wel of niet aannemen? Welke gevolgen heeft je keuze? Wanneer krijg je het andere  deel?

Op zich kan dit deelbudget voldoening geven, maar je kan daarmee niet de volledige ondersteuning krijgen die je echt nodig hebt. Het is een goed begin zonder dat je garantie krijgt op de andere helft. Dan is het belangrijk om te weten dat je beroep kunt aantekenen tegen de VAPH beslissing bij de arbeidsrechtbank om het ontbrekende nog op te vragen. STAN wil je hierbij helpen.

STAN GROEPEN KLINKEN 🥂

STAN Gent-Eeklo

Zaterdag 7 januari 2023, na de training van de G-judoka's, klinken we op het nieuwe jaar.

Lees verder
VOS Pajottenland

Op zaterdag 14 januari 2023 halen we onze beste dansmoves boven en heffen we het glas op het nieuwe jaar.

Lees verder
STAN Westhoek

Tradities zijn er om in ere te houden. Op 21 januari toosten we op een gezond en liefdevol jaar.

Lees verder

STAN NAAR DE ZON - opgelet: inschrijven voor 3 januari

Schrijf je in voor de STAN-reis naar Griekenland - mei 2023

STAN organiseert 'reizen naar de zon' voor ouders met één of meerdere (al dan niet volwassen) kinderen met een mentale beperking en hun familieleden.

Lees verder
Schrijf je in voor de STAN groepsreis naar Turkije - september 2023

STAN-Antwerpen organiseert een (tweede) 'reis naar de zon' van donderdag 28 september tot donderdag 5 oktober 2023 in een all-inclusive viersterrenhotel in Turkije.

Lees verder

STEUN STAN

Haal een glazen 'ijspeertje' in huis (en steun STAN)!

In de kerstboom, in de kerstkrans, onder een stolp als tafeldecoratie of als cadeau... onze artisanale, glazen beertjes brengen warmte en vrolijkheid in huis.

Lees verder

STAN FEEST! 

Save the date inclusiedag (2)

Het Inclusiefeest op zondag 13 mei in De Haan krijgt stilaan meer vorm. Zo staan een optreden van Sam Gooris, een initiatie Braziliaanse dans en een picknick op het strand op het programma. Er is ook ruimte voor een vrij podium en dansen met dj Chris Barrow. Binnenkort volgt hierover een aparte mailing.

Hier alvast een oproep aan alle groepen om een eventuele deelname aan het vrij podium kenbaar te maken. Stuur een mailtje naar nica.broucke@trefpuntstan.be 

Er even tussenuit

Van 26 december 2022 tot en met 2 januari 2023 is ons kantoor in Brussel gesloten en zijn we niet bereikbaar. In het nieuwe jaar zijn we je weer graag van dienst.

Word lid van STAN en geniet van onze voordelen.

02 897 33 90
hallo@trefpuntstan.be | trefpuntstan.be

   
Bekijk online - Voorkeuren beheren of uitschrijven - Privacybeleid