Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Antwerpen van STAN! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op met ons bestuur. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

De groep Antwerpen heeft een hart voor sport. Zo bestaat onze Juniorsgroep al sinds december 1969. Deze polyvalente sporters trainen iedere week in De Bosuil in Deurne. Geen wonder dat ze met de regelmaat van een klok medailles en trofeeën binnenrijven op Special Olympics en andere tornooien.

Verder organiseren we ook geregeld een interessante infoavond. In de activiteitenkalender kun je kijken of er binnenkort eentje gepland staat.

Ten slotte zijn ook onze inclusieve reizen voor personen met een verstandelijke handicap, hun ouders en eventuele brussen (broers en zussen van) altijd een schot in de roos. Wil je met ons mee op avontuur? Neem dan snel contact met ons op!

Leer ons kennen

Onze bestuursleden zetten zich met hart en ziel in voor hun lokale groep. Je mag hen gerust contacteren voor meer info.

Ontvang Stan in jouw mailbox

Wil je graag op de hoogte blijven van onze evenementen, infoavonden en nieuwtjes rond Stan? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.