Ontdek je lokale groep

Welkom bij STAN Antwerpen, een lokale groep met – onder meer – een hart voor sport. Met onze Juniorsgroep als uithangbord. Dit enthousiaste gezelschap van polyvalente sporters komt wekelijks samen om te trainen en ziet die inspanningen ook regelmatig beloond met medaillewinst op de Special Olympics en andere tornooien.

Daarnaast organiseert STAN Antwerpen regelmatig boeiende infoavonden over actuele thema’s die mensen met een verstandelijke handicap en hun omgeving aanbelangen, en kun je een aantal keer per jaar met ons op daguitstap. Meer info vind je te gepasten tijde in de activiteitenkalender.

En ‘last but not least’ gaat STAN Antwerpen – in niet-coronatijden – twee keer per jaar op reis naar de zon. Deze inclusieve reizen voor mensen met een verstandelijke handicap, hun ouders en brussen groeien telkens uit tot een onvergetelijke ervaring. Zin om de volgende keer mee te gaan? Neem dan snel contact met ons op!

Leer ons kennen

Onze bestuursleden zetten zich allemaal met hart en ziel in voor hun lokale groep. Heb je een vraag of suggestie? Neem gerust contact met ons op

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten wat STAN Trefpunt Verstandelijke Handicap doet en waar we voor staan? Bekijk het hier