Beste ouder, brus, familie, professional of sympathisant,

Trefpunt STAN wil er zijn voor mensen die leven met een verstandelijke handicap. We bouwen aan een organisatie die deze mensen en hun omgeving in hun kracht zet om de uitdagingen waar ze voor staan beter aan te kunnen.

Dit is absoluut nodig. De wachtlijsten zijn langer dan ooit, de overheid laat ons veelal aan ons lot over en het landschap is hopeloos ingewikkeld en weinig toegankelijk.

De vraag is alleen: hoe zetten we mensen in hun kracht? Ons antwoord: dat doen we samen. Wat kan jij doen? Jij hebt wellicht ervaringen die je kan delen. Jij hebt misschien wel wat tijd. Of je bent bereid ons financieel een duwtje in de rug te geven?

Jazeker jij hebt ervaring. Je herkent de situatie als geen ander omdat je zelf de zorg(en) hebt over een persoon met een handicap.. Of je hebt de levenservaring om aan te voelen in welke moeilijke situatie deze mensen soms zitten. Heb je al eens overwogen die ervaring in te zetten en er anderen mee te helpen?

Misschien heb je ook wat tijd. Tijd is kostbaar, maar toch maakt ieder van ons graag tijd voor iets wat waarde heeft. Je moet weten dat je tijd veel voor ons kan betekenen. STAN heeft veel plannen om mensen in hun kracht te zetten, maar we hebben helpende handen nodig: het organiseren van activiteiten in de lokale groepen, de handen uit de mouwen steken, een babbeltje slaan… Samen zorgen we er zo voor dat niemand overboord valt. #SamenStan

Aarzel niet!

Neem contact met ons op of met je lokale groep