STAN Westhoek organiseert een ontmoetingsnamiddag

Onze vereniging is er voor gezinnen met kinderen, jongvolwassenen of volwassenen met een verSTANdelijke beperking. Wil je ons beter leren kennen? Kom ons dan in kinderboerderij Paepehof opzoeken.

Deel:

Bij STAN Westhoek kan je terecht voor informatie of voor ondersteuning voor zowel de persoon met een verstandelijke beperking als voor het gezin.

Wij organiseren ook regelmatig feestjes, uitstappen, dansnamiddagen, infosessies en ontmoetingsnamiddagen om gezellig en leerrijk samen te komen.

Om ons beter te leren kennen nodigen we jullie graag uit op een ontmoetingsnamiddag op zondag 23 april om 14 uur in Hoeve Paepehof, Moeresteenweg 79 – 8660 Adinkerke-De Panne (Parking voor Paepehof)                                                 

Programma:

Voor jonge kinderen en hun ouders zijn er animatiemomenten op de hoeve zelf: schminkstand, rondleiding op de boerderij en een vertelmoment door logopediste Gudrun Tahon.

Daarna kan iedereen aanschuiven aan de pannenkoekentafel. Gratis 1 pannenkoek en 1 drankje aangeboden door STAN Westhoek.

Voor oudere kinderen en volwassenen en hun gezin is er een wandelzoektocht gepland in de Cabourduinen die ook vertrekt in de hoeve Paepehof om 14 uur.

Na de wandeling kunnen zij ook genieten van een gratis pannenkoek en 1 drankje.

SCHRIJF TIJDIG IN EN ZEKER VÓÓR vrijdag 14 april

Telefonisch: bij Ingeborg: 058/51 95 32, Linda: 058/51 34 46, Chantal: 0496/28 72 90 of Jo: 058/28 93 73

Per e-mail: stan.westhoek@gmail.com 

Van harte welkom, vanwege organisatoren Chantal Decrop, Jo Dedeurwaerder en Linda Glas.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.