Schrijf je in voor het Kerstfeestje van STAN Westhoek

Een namiddag met koffie en lekkers, een optreden en natuurlijk ook het bezoek van de Kerstman/Kerstvrouw!Β πŸŽ„πŸŽ…πŸ§‘β€πŸŽ„

πŸŽ„πŸŽ‰ Feestelijke Uitnodiging πŸŽ‰πŸŽ„

Beste leden van STAN Westhoek,

πŸŽ„πŸŽ…πŸ§‘‍πŸŽ„ Het is weer die tijd van het jaar! STAN Westhoek nodigt jullie van harte uit om samen het jaarlijkse KERSTFEEST te vieren op zondag 17 december 2023, om 14:00 uur in de Witte Burg-zaal in Oostduinkerke.

Wat staat er op het menu? Een smaakvolle koffietafel en leuke dansmuziek om jullie in de feeststemming te brengen. Bereid je voor op een namiddag vol gezelligheid en ambiance! Onze getalenteerde dansgroep zal een spetterend optreden verzorgen, en als kers(t) op de taart zullen de Kerstman en Kerstvrouw fijne cadeautjes uitdelen.

Voor onze leden met een beperking is deelname gratis. Voor ouders, begeleiders en niet-leden vragen we een kleine bijdrage van €10, en voor kinderen slechts €6. Betalingen kunnen ter plaatse of vooraf worden voldaan op rekeningnummer BE35 4742 3535 1137 op naam van Stan Westhoek – Koksijde.

Zorg ervoor dat je je tijdig inschrijft, uiterlijk vóór vrijdag 1 december. Inschrijven kan eenvoudig per e-mail via stan.westhoek@gmail.com, of bel Ingeborg op 058/51 95 32 of Mieke op 058/51 57 97.

Groepen, meld je aub vooraf per e-mail aan, bij voorkeur met voorafbetaling. Vermeld hierbij het totaal aantal deelnemers, inclusief namen van zowel leden als niet-leden.

Laten we samen een prachtig kersfeest vieren!

Met feestelijke groet,

Ingeborg Dedrye en Mieke Quaghebeur πŸŽ…πŸ€Ά

(foto: Mike Arney/Unsplash)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.