Ontdek het Arboretum

Stan Midden-Brabant-Leuven trakteert haar leden op een ijsje en een bezoek aan het arboretum in Wespelaar. Samen met je eigen bubbel even ontspannen en genieten.

Deel:

Ontdek het Arboretum in Wespelaar samen met je eigen bubbel op zondag 20 september tussen 13u30 en 17 uur. Gratis inkom voor Stan leden en hun familie of hun begeleiding. Je wandelt zo lang of zo kort als je wil. Het domein telt 20 ha. Overal zijn er banken om wat uit te rusten. En ook ijsjes om het einde van de zomer te vieren. Stan Midden-Brabant-Leuven trakteert! 

Coronaveilig betekent concreet:

  • Iedereen voorziet in eigen vervoer naar Wespelaar
  • Mondmasker opzetten en 1,5 meter afstand houden ook tijdens het aanschuiven aan de ijskar. Via de poort binnenkomen, wij ontsmetten je handen. Eenmaal voorbij het poortgebouw mag je het mondmasker afzetten.
  • In samenspraak met het Arboretum werden er voor onze groep, om drukte te vermijden 3 aankomsturen voorgesteld, namelijk 13u30--14u30--15u30.

Toegankelijke weetjes: Er zijn geen verharde paden, de graspaden zijn echter in goede staat, het is zeker toegankelijk voor rolstoelen. Wandelschoenen zijn aangewezen. Een toegankelijk toilet is er in de cafetaria in het hoofdgebouw. Parkeren kan aan het Dorpsplein van Wespelaar en ook naast de Gemeentelijke basisschool Klimop (E.Willemslaan 4)

Reserveren kan via leuven@trefpuntstan.be. Graag vermelden welk tijdslot je verkiest. Zo kunnen we indien nodig nog wat bijsturen. Last minute beslissers zijn echter even welkom. Heb je vragen? Aarzel niet om te mailen via het Stan Leuven adres met Tobe of bellen kan ook met Mieke 0476/ 73 12 63. De ijskar ‘Marc’s ijs’ staat eenmalig in de Dorpskern van Wespelaar aan de kerk, 13u30 tot 17 uur.

Adres: Stichting Arboretum Wespelaar- Grote Baan 63 - 3150 Wespelaar.

Ontvang Stan in jouw mailbox

Wil je graag op de hoogte blijven van onze evenementen, infoavonden en nieuwtjes rond Stan? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.