Uitnodiging: expo van het Creatief Atelier

De Creatieve Ateliers onder de bezielde leiding van kunstschilder en ereburger van Dilbeek, Jacky Duyck gaan hun 35-ste jaargang in. En dat wordt gevierd met een echte tentoonstelling. 

Van 18 november tot en met 10 december stelt het Creatief Atelier haar werkjes tentoon.

Jacky Duyck, Yolande Kerkhofs en de andere monitoren Martine, Annie, Lise en Monique hebben een unieke verzameling prachtige werkjes uitgezocht gemaakt met en door mensen met een (verstandelijke) beperking tijdens de creatieve ateliers in het CC Westrand. Die zullen op de tentoonstelling te bewonderen zijn.

Onze cursisten verwachten jullie allen op de plechtige opening van de vernissage op zaterdag 18 november om 16 uur.

Programma: verwelkoming door Jacky Duyck, kunstschilder en ereburger van Dilbeek, een inleiding door schepen Harry De Win, een dankwoordje van Polly Spiliers, de bezielde voorzitter van VOS Pajottenland en een speech van Willy Segers, burgemeester en natuurlijk ook een drankje!

De expo loopt van zaterdag 18 november 2023 tot en met zondag 10 december in het cc Dilbeek, te bezoeken elke dag van 9 tot 21 uur en op zondag van 9 tot 20 u. 

Met de steun van Rotary Club, de Gemeente Dilbeek en CC Westrand.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.