Informatie - 16 maart 2021 om 14:41 - door Nica Broucke - 0 reacties

Week van de Zorg

Aan iedereen die zorgt: 'Ik hou van u'

Voor de Week van de Zorg wordt een grote zangchallenge georganiseerd. Hier lees je hoe je kan deelnemen.

Dit jaar kunnen door de corona-pandemie geen opendeurdagen plaatsvinden voor de Week van de Zorg  maar dat wil niet zeggen dat de zorgverleners vergeten worden. 

Neen, er worden geen lakens uitgehangen voor het zorgpersoneel. Er wordt gezongen in een heuse zangchallenge! Met de campagne ‘Ik hou van u’, wordt een muzikale ode gebracht aan iedereen die zorgt: zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers. 

In heel Vlaanderen nemen mensen uit de zorg- en welzijnssector deel aan de zangchallenge en zingen massaal het liedje ‘Ik hou van u’ van Noordkaap in hun bubbel. Volg de filmpjes op Facebook en Instagram. Want niets is zo hartverwarmend en leuk als samen zingen. 

Spreek je buren, vrienden of familie aan en zing zondag mee

Spreek je buren, vrienden en familie aan en zing op zondag  21 maart om 12u00 vanuit de deur samen met jouw bubbel (buren, vrienden, familie, collega’s … ) het bekende nummer ‘Ik hou van u’ van Noordkaap Allemaal samen met gans Vlaanderen. Maar hou het wel coronaproof. Begin alvast de oefenen met onderstaande tekst. 

Alle info op www.dagvandezorg.be

Tekst_ikhouvanu_Noordkaap.jpg

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd