15 april 2021 om 10:03 - door Dries Fonteyn - 0 reacties

Ik heb een geschikte woning gezien waar ik een project zou willen realiseren? Wat doe ik?

Labels:

Vanuit GiPSo raden we aan niet te snel grote beslissingen te nemen. We vinden het belangrijk dat je eerst een duidelijk beeld hebt van wat je wil bereiken met je project en dat je eerst verschillende mede-initiatiefnemers gevonden hebt waarmee de neuzen in dezelfde richting staan. 

Huisvesting is een belangrijk onderdeel voor je project, maar geen goed vertrekpunt. Een duidelijk plan uitwerken waar jij en je mede-initiatiefnemers volledig achterstaan is bij de opstart belangrijker. Je zal er later mee winnen. Je wint immers niets met een woning waar later uit blijkt dat die toch niet aan de nodige eisen voor je project voldoet. Je wint ook niets met een woning die leegstaat totdat je vijf jaar later pas je project opstart. Woningopportuniteiten kan je in een latere fase, wanneer je concept uitgewerkt is en je aan de realisatie toe bent, ook nog tegenkomen.

Reacties

Plaats een reactie