2 december 2021 om 15:41 - door Nica Broucke - 0 reacties

Gezocht: Deelnemers onderzoek om de kwaliteit van het leven van personen met chronische zorgnoden te verbeteren

Het project kadert in een grootste Europese studie 'Unic' genaamd. Er worden deelnemers gezocht voor het - begeleid - uittesten van een 'Quality Monitoring Tool', bedoeld om de zwaktes en sterktes van het persoonsvolgende financieringssysteem aan te duiden.

De Quality Monitoring Tool wordt ingevuld door personen met een chronische zorgnood zoals personen met een handicap of iemand die hen ondersteunt om de tool in te vullen, een peer-to-peer-interviewer. Het doel van de Quality Monitoring Tool is om zwakke en sterke punten van het persoonsvolgende financieringssysteem aan te duiden.

Bent u een persoon met een handicap die al langer dan 6 maanden een persoonsvolgend budget heeft en in kleine groep feedback wil geven over een tool die uiteindelijk over heel Europa kan gebruikt worden? Stel u dan kandidaat voor een van deze workshops. De workshops van een halve dag vinden plaats in kleine groepen in verschillende provincies (Gent, Antwerpen, Leuven).

Omdat het voor het onderzoek belangrijk is dat personen met verschillende profielen en verschillende achtergronden deelnemen aan de workshops, zullen personen geselecteerd worden. De selectiecriteria werden opgesteld door het VAPH, in samenwerking met onderzoekers van de UGent.

Lees hier meer over het project.

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd