Algemeen - 11 mei 2022 om 18:42 - door Nica Broucke - 0 reacties

Gratis toegangskaart voor REVA

De informatiebeurs voor mensen met een beperking in Gent

Van 19 tot 21 mei vindt in Flanders Expo opnieuw de informatiebeurs voor mensen met een handicap en hun omgeving plaats. Download je gratis toegangskaart.

Reva2022

Vraag je gratis toegangskaart hier aan.

Wie? 

De beurs wordt georganiseerd door Reva, een vzw die een bijdrage wil leveren aan het persoonlijke, sociale en professionele leven van mensen met een beperking.

reva 2

Wat?

Deze beurs is de plaats waar fabrikanten en verstrekkers van hulpmiddelen, organisaties die diensten aanbieden, verenigingen van personen met een beperking en de bezoekers (personen met een beperking en professionelen) elkaar ontmoeten. Het centrale thema dit jaar is ‘Echt werk voor mensen met een beperking’.*

De eerste editie werd in 1989 georganiseerd in Flanders Expo te Gent. Van 75 exposanten en een 3000-tal bezoekers toen, groeide REVA uit tot een beurs met 175 exposanten en 16.000 bezoekers. REVA is daardoor de belangrijkste Belgische beurs geworden met exposanten uit binnen en buitenland. Op het vlak van organisatie heeft REVA een voortrekkersrol gespeeld door meteen persoonlijke assistentie te voorzien voor de bezoeker met een beperking. 

Heb je een vraag over een bepaalde dienstverlening? Ben je op zoek naar een juist hulpmiddel? Ben je als persoon met een handicap op zoek naar werk? Wil je als bedrijf echt werk maken van toegankelijkheid en inclusie op de werkvloer? Breng dan zeker een bezoekje aan de REVA-beurs.

Info vind je hier op de site van REVA, je kan een gratis toegangskaart aanvragen via deze link.

*Heb jij een beperking en ben je aan het werk? Stuur dan een foto van jezelf (op je werk) naar freddy@reva.be. Bekijk hier het filmpje met de oproep van William Boeva.

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd