Nieuws - 27 september 2023 om 09:52 - door Nica Broucke - 0 reacties

Oproep! Maak van 28 december ‘Dag van de Misbruikte Kinderen’

Mensen met een verstandelijke handicap zijn ook vaak slachtoffer van seksueel misbruik. Ook hen mogen we niet vergeten. Deel deze oproep daarom massaal.

🌟 OPROEP: Maak 28 december de 'Dag van de Misbruikte Kinderen' 🌟

STAN staat volledig achter het inspirerende initiatief van Jan Van Pelt, een moedig slachtoffer van misbruik (#Godvergeten). Laten we samen de geschiedenis herschrijven en de 'Dag van de Onnozele Kinderen' omdopen tot de 'Dag van de Misbruikte Kinderen'.

Waarom? Omdat we willen dat het misbruik nooit meer vergeten wordt. Het is hoog tijd om bewustzijn te creëren en een verschil te maken voor degenen die het meest kwetsbaar zijn in onze samenleving.

Vergeet niet dat mensen met een verstandelijke handicap ook vaak slachtoffer zijn van seksueel misbruik. Ze verdienen onze steun en bescherming. Laten we samen een krachtig signaal sturen dat we hen niet vergeten!

Deel deze oproep massaal en help mee om de 'Dag van de Misbruikte Kinderen' een gedenkwaardige dag te maken waarop we samenkomen voor verandering. Samen kunnen we een beter leven creëren voor alle kinderen en mensen met een handicap. 💪 #Godvergeten #BeterLevenMetEenHandicap.

Herbeluister hier het interview met Van Pelt.

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd