Nieuws - 29 mei 2024 om 10:12 - door Nica Broucke - 0 reacties

Oproep voor kandidaten Down The Road

Het populaire programma Down The Road zoekt vootr het volgende, zevende, seizoen kandidaten die mee op avontuur willen gaan. Lees verder hoe je je kan inschrijven voor de casting.

Op de foto hierboven zie je Ruben die deelnam aan Down the Road.

Roses are blue, het televisieproductiehuis dat programma's als Durf Te Vragen, Code van Coppens, Restaurant Misverstand en ook Down The Road, maakt, overweegt om een zevende seizoen van Down The Road te maken.

Ze willen graag bekijken of ze nog een nieuwe cast kunnen samenstellen voor een onvergetelijke reis.

Ken je iemand met het syndroom van Down die ouder is dan 20 en wil deelnemen aan de castings? Neem dan snel contact op inschrijven@rosesareblue.tv.

Voor de potentiële kandidaat:
Geef  je naam, leeftijd en woonplaats door en vertel waar je in het dagelijkse leven mee bezig bent. Wat je ook mag bezorgen voor een echte aanmelding is een korte video waarin je jezelf even voorstelt met daarin bijvoorbeeld de volgende informatie:
Naam
Leeftijd
Wat je graag doet? Misschien ook wat je niet graag doet?
Wat je in het dagelijkse leven doet – werken? Dagbesteding? Vrije tijd?
Leuke weetjes over jezelf

Het filmpje mag je sturen via whatsapp (0494/81 06 65) of via mail (via www.wetransfer.com kan je heel gemakkelijk filmpjes doorsturen). Wat voor jou / jullie het handigste is. En mocht je hier ook nog even op kunnen letten: Leg je GSM plat wanneer je filmt, dat kijkt voor ons gemakkelijker!

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd