Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Limburg van STAN! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

De groep Limburg werd opgericht in de jaren 80 door ouders van een kind met een verstandelijke handicap, voornamelijk kinderen met Downsyndroom. STAN is vertegenwoordigd in de G-sport Hasselt, Adviesraad Toegankelijk Hasselt, Raad van Bestuur ’t Roer (dagcentrum volwassenen met een verstandelijke handicap), vzw Ons Kind. Voor onze fuiven werken we samen met Downsyndroom Limburg.

Waar is dat feestje? In Hasselt is dat feestje! Ja, je hoort het al, onze Limburgse groep is beroemd en berucht dankzij onze leuke feestjes! Een greep uit de (thema)fuiven die we in het verleden organiseerden: een carnavalsfuif, een zomerfuif, een smoutebollenfuif, een Halloweenparty met pompoensoep, een kerstfuif met pakjes en worstenbroodjes, een nieuwjaarsreceptie en fuif, en nog zo veel meer! Bekijk de activiteitenkalender voor het eerstvolgende feestje in jouw buurt!

Leer ons kennen

Het bestuur: onze bestuursleden zetten zich allemaal met hart en ziel in voor hun lokale groep. Heb je een vraag of suggestie? Neem gerust contact met ons op

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten wat STAN Trefpunt Verstandelijke Handicap doet en waar we voor staan? Bekijk het hier