23/12/2020

Alice (15) staat op de cover van het STAN-Magazine

Het meisje uit Deinze was ook het boegbeeld van Special Olympics

Alice Devooght acteerde in het reclamefilmpje van Special Olympics en staat op de cover van ons STAN-magazine. Hier vind je meer clips en promofilmpjes waarin Alice te zien is. 

De spot #AllDreamsAreEqual waarin Alice als basketbalspeelster te zien is, werd bijna 2 miljoen keer bekeken! Het goedlachse meisje uit Deinze is voor velen een inspirerend voorbeeld. In het STAN-Magazine, het 3-maandelijkse tijdschrift dat voorbehouden is aan de leden van Trefpunt STAN vzw (ook lid worden? Klik dan hier), lees je een interview met Alice en haar ouders Marita en Didier

We hebben alle clips en promofilmpjes waarin Alice te zien is (en dat zijn er heel wat) hier gebundeld:

• De spot waarin Alice acteert voor de Special Olympics, hier klikken

• Alice was ook op Ketnet te zien, bekijk de reportage op Karrewiet hier.

• En ja hoor, ook Sporza kwam samen met basketbalspeelster Ann Wauters een bezoekje brengen tijdens de Special Olympics Virtual Summer Games. Na ongeveer 20 seconden zie je Alice opduiken: bekijk hier het filmpje

• De regionale televisie ten slotte, zond ook een item over Alice uit. Klik hier.

Zo zie je maar hoe een bijzonder meisje de hele wereld kan betoveren. Hopelijk worden er, nu de Special Olympics - of toch de virtuele versie ervan - achter de rug zijn, nog vele inspirerende meisjes (en jongens) in de media opgevoerd.

Lees ook

Ontvang Stan in jouw mailbox

Wil je graag op de hoogte blijven van onze evenementen, infoavonden en nieuwtjes rond Stan? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.