Informatie - 16 maart 2021 om 14:41 - 0 reacties

Week van de Zorg

Aan iedereen die zorgt: 'Ik hou van u'

Voor de Week van de Zorg wordt een grote zangchallenge georganiseerd. Hier lees je hoe je kan deelnemen.

Dit jaar kunnen door de corona-pandemie geen opendeurdagen plaatsvinden voor de Week van de Zorg  maar dat wil niet zeggen dat de zorgverleners vergeten worden. 

Neen, er worden geen lakens uitgehangen voor het zorgpersoneel. Er wordt gezongen in een heuse zangchallenge! Met de campagne ‘Ik hou van u’, wordt een muzikale ode gebracht aan iedereen die zorgt: zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers. 

In heel Vlaanderen nemen mensen uit de zorg- en welzijnssector deel aan de zangchallenge en zingen massaal het liedje ‘Ik hou van u’ van Noordkaap in hun bubbel. Volg de filmpjes op Facebook en Instagram. Want niets is zo hartverwarmend en leuk als samen zingen. 

Spreek je buren, vrienden of familie aan en zing zondag mee

Spreek je buren, vrienden en familie aan en zing op zondag  21 maart om 12u00 vanuit de deur samen met jouw bubbel (buren, vrienden, familie, collega’s … ) het bekende nummer ‘Ik hou van u’ van Noordkaap Allemaal samen met gans Vlaanderen. Maar hou het wel coronaproof. Begin alvast de oefenen met onderstaande tekst. 

Alle info op www.dagvandezorg.be

Tekst_ikhouvanu_Noordkaap.jpg

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

Lees ook

  1. 9 april 2024

    Vraag het aan Sofie - Waar kan ik als persoon met een verstandelijke beperking mensen ontmoeten?

    Informatie Antwerpen Brugge-Oostende Gent-Eeklo Limburg Klein-Brabant Midden-Brabant-Leuven Zuid-Oost-Vlaanderen Pajottenland Tienen Waasland Westhoek Zuid-West-Vlaanderen Noord-West-Brabant
  2. 8 april 2024

    Interview met Steven De Weirdt van Aditi vzw

    Informatie
  3. 21 november 2022

    Arbeidsrechtbank Kortrijk vernietigt vermindering van budget

    Informatie Antwerpen Brugge-Oostende Gent-Eeklo Limburg Klein-Brabant Midden-Brabant-Leuven Zuid-Oost-Vlaanderen Pajottenland Tienen Waasland Westhoek Zuid-West-Vlaanderen Noord-West-Brabant Rechtstreeks Toegankelijke Hulp Persoonsvolgend Budget (PVB) Persoonlijke-assistentie Budget (PAB) Integratietegemoetkoming (IT) Inkomensvervangende Tegemoetkoming (IVT) Wachtlijsten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.