Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Pajottenland van STAN! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

Onze grote groep vrijwilligers organiseert activiteiten bij de vleet. Er is in onze groep voor elk wat wils. 

Zo kunnen de dansers onder jullie hun Saturday Night Fever wegdansen tijdens de maandelijkse Happy Night in het Castelhof in Sint-Martens-Bodegem. Wie nog dansmoves over heeft kan zelfs maandelijk naar ons dansatelier! 

Cultuurliefhebbers kunnen zich verenigen in de TOF-club. Daarmee gaan we geregeld naar leuke concerten, interessante musea, of brengen we een bezoekje aan de bioscoop, het toneel of het zwembad. 
Liefhebbers van paarden kunnen leren paardrijden op de Ponyhoeve in Ternat.

Bowlingkampioenen zijn welkom in sportcentrum Belleheide in Roosdaal-Pamel.

Creatieve zielen kunnen twee keer per maand in CC Westrand in Dilbeek hun creativiteit de vrije loop laten tijdens het creatief atelier onder begeleiding van kunstenaar Jacky Duyck. 

Natuurlijk organiseren we ook regelmatig een heerlijk eetfestijn waar je kan proeven van allerlei culinaire hoogstandjes!

Ben je gek van uitstapjes? Informeer dan zeker naar onze volgende reisjes. Zo bezochten we al de Antwerpse Zoo en Pairi Daiza met dank aan plaatselijke serviceclubs, gingen we naar de Westhoek in Oostduinkerke om van de Belgische kust te genieten en organiseerden we een kamp naar Lanaken. 

Bovendien gaat er ook jaarlijks een infosessie door.

Wil je de ongelooflijke activiteitenwaaier van STAN groep Pajottenland verder ontdekken? Neem dan eens een kijkje op de website.

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten wat STAN Trefpunt Verstandelijke Handicap doet en waar we voor staan? Bekijk het hier