Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Tienen van STAN! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder.

We zouden in mei onze 60ste verjaardag vieren, maar daar stak corona een stokje voor! Maar geen zorg, ons feest wordt verplaatst naar zondag 28 maart 2021.

Onze belangrijkste taak is: mensen informeren. Dit gebeurt via infoavonden en een nieuwsbrief, maar we willen meer doen. We zouden zo graag ontmoetingsavonden voor ouders organiseren. Dat lukte ons tot nu toe niet. Mensen zijn ervan overtuigd dat ze alle info op internet kunnen vinden. En dat is voor een groot stuk ook zo, maar een persoonlijk gesprek over ervaringen, emoties en informatie is zoveel aangenamer en interessanter! Daarom doen we een nieuwe poging. Heb je interesse om andere ouders te ontmoeten? Aarzel niet om het ons te laten weten! Bel 0474/25 82 12.

Zorgen voor sport en ontspanning vinden we ook erg belangrijk en daarom stonden we mee aan de wieg van AMUZE (sport) en MOVE! (ontspanning).

AMUZE is een succes. Met MOVE zijn we ondertussen gestopt. We laten echter de vrijetijdsactiviteiten niet vallen en zoeken een manier om ze opnieuw te organiseren.

We richtten de werkgroep ‘Tienen Toegankelijk’ op en werken er nog goed mee samen. Personen met een verstandelijke handicap mogen geen drempels op hun weg vinden - letterlijke noch figuurlijke - in onze stad. Daar werken we graag aan mee.

We hebben een goede samenwerking met alle initiatieven die tot de vzw P. Lauwyck horen. Dat zijn:

  1. De BLO en BUSO school.
  2. Blankedale – maatwerkbedrijf
  3. Begeleid Wonen Tienen vzw
  4. Huis in de Stad vzw woonondersteuning
  5. Resonans
  6. PASFORM (het vroegere TIEVO) staat borg voor allerlei creatieve, recreatieve en artistieke activiteiten en workshops.

Leer ons kennen.

Onze bestuursleden zetten zich met hart en ziel in voor hun lokale groep. Je mag hen gerust contacteren voor meer info.

Ontvang Stan in jouw mailbox

Wil je graag op de hoogte blijven van onze evenementen, infoavonden en nieuwtjes rond Stan? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.