Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Waasland van STAN! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

Onze groep werd in 1985 opgericht vanuit een oudercomité buitengewoon onderwijs. Sindsdien hebben we een hele weg afgelegd. Onze werking is dan ook helemaal aangepast.

Bij ons is een mediaclub voor personen met een verstandelijke handicap actief.

GFC Waasland is dé voetbalclub voor jongeren met een verstandelijke handicap, met twee trainingen per week en vier tornooien per jaar. We nemen deel aan de competitie van de Belgische voetbalbond onder de vleugels van Waasland Beveren.

Maandelijks (behalve in juli en augustus) zetten we op vrijdagavond begeleide stapjes in de wereld: restaurantbezoek, bioscoopje, toneel, bowling, wandeling, ...

Ten slotte zetelt onze groep in de Stedelijke Adviesraad voor personen met een handicap en in de klachtencommissie van “De Klokke” (gezinsvervangend tehuis en begeleid wonen).

Leer ons kennen.

Onze bestuursleden zetten zich met hart en ziel in voor hun lokale groep. Je mag hen gerust contacteren voor meer info.

Ontvang Stan in jouw mailbox

Wil je graag op de hoogte blijven van onze evenementen, infoavonden en nieuwtjes rond Stan? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.