Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Waasland van STAN! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

Onze groep werd in 1985 opgericht vanuit een oudercomité buitengewoon onderwijs. Sindsdien hebben we een hele weg afgelegd. Onze werking is dan ook helemaal aangepast.

Bij ons is een mediaclub voor personen met een verstandelijke handicap actief.

GFC Waasland is dé voetbalclub voor jongeren met een verstandelijke handicap, met twee trainingen per week en vier tornooien per jaar. We nemen deel aan de competitie van de Belgische voetbalbond onder de vleugels van Waasland Beveren.

Maandelijks (behalve in juli en augustus) zetten we op vrijdagavond begeleide stapjes in de wereld: restaurantbezoek, bioscoopje, toneel, bowling, wandeling, ...

Ten slotte zetelt onze groep in de Stedelijke Adviesraad voor personen met een handicap en in de klachtencommissie van “De Klokke” (gezinsvervangend tehuis en begeleid wonen).

Onze activiteiten

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

Leer ons kennen

Onze bestuursleden zetten zich met hart en ziel in voor hun lokale groep. Je mag hen gerust contacteren voor meer info.

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten wat STAN Trefpunt Verstandelijke Handicap doet en waar we voor staan? Bekijk het hier