Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Westhoek van STAN! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

Onze groep Westhoek organiseert jaarlijks heel wat boeiende activiteiten. We zetten het jaar in met een algemene vergadering, die wordt gevolgd door een receptie en een kaas- en wijnavond. Bijna maandelijks is er een dansnamiddag en in de herfst gaan we naar een dansgelegenheid voor een echte fuif. Eén keer per jaar eten we onze buikjes rond tijdens een spetterende barbecue en is er een altijd geslaagde daguitstap. We sluiten elk jaar af met een groot feest in aanwezigheid van een milde kerstman.

Naast onze ontspanningsactiviteiten kun je bij ons ook terecht voor infoavonden. Leden mogen daar gratis aan deelnemen, aan niet-leden wordt een bijdrage gevraagd. Bovendien staat er ook elk jaar een bezoek aan een voorziening of school op het programma.

Ook niet te missen: ons driemaandelijks kleurrijk tijdschriftje met uitnodigingen voor komende activiteiten uit de streek, verslagen van voorbije activiteiten en andere nuttige informatie!

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten wat STAN Trefpunt Verstandelijke Handicap doet en waar we voor staan? Bekijk het hier