Tienen

Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Tienen van Stan! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

Elk jaar hebben we vaste activiteiten op ons programma, zoals een infoavond, een gastronomisch ondersteunde wandelzoektocht en een barbecue. Maar daar laten we het natuurlijk niet bij.
We werken goed samen met de werkgroep ‘Tienen Toegankelijk’. Personen met een verstandelijke handicap mogen geen drempels op hun weg vinden - noch figuurlijke noch letterlijke - in onze stad. Daar werken we graag aan mee.

Ontspannen doen we natuurlijk ook. We sluiten aan bij AMUZE (het vroegere VLOT) dat vrijetijdsactiviteiten organiseert voor personen met een licht verstandelijke en sociale handicap.

Voor sport- en spelactiviteiten wordt aangesloten bij het initiatief MOVE! van vrijetijdsorganisatie ’t Balanske. 

Ook PASFORM (het vroegere TIEVO) staat borg voor allerlei creatieve, recreatieve en artistieke activiteiten en workshops.

Contact

Heb je een prangende vraag? Twijfel dan niet om ze te stellen. Wij staan voor je klaar!

Leer ons kennen

Onze bestuursleden zetten zich met hart en ziel in voor hun lokale afdeling. Je mag hen gerust contacteren voor meer info.

Leona Cloots
Voorzitter
Ann Berwaerts
Secretaris
Chris Gallant
Penningmeester

De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.