GiPSo webinar Zinvolle dagbesteding 'Voor elk wat wils'

Naast wooninitiatieven ondersteunen we als GiPSo ook projecten die dagbesteding aanbieden. We stellen er deze avond 2 aan jullie voor namelijk vzw De Kompanie en Be-leefboerderij Holdamhoeve.

Deel:

Vzw De Kompanie opende op  7 mei 2022 officieel haar deuren. Naast woonondersteuning baten ze een koffiehuisje uit waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje en waar ze ook hun zelfgemaakte artisanale producten te koop aanbieden. Jongvolwassenen met een beperking zorgen voor de ontvangst en de bediening. Rita Van der Spiegel zal jullie er alles over vertellen.

Vzw De Holdamhoeve is een be-leefboerderij in een natuurlijke, rustige omgeving waar mensen met hun beperkingen èn hun mogelijkheden een zinvolle dagtaak of vrijetijdsbesteding kunnen uitvoeren. Dit gaat om activiteiten op de boerderij, bij de dieren, in het kookatelier of in het crea-atelier. Koen Vanhaver zal jullie hier alles over vertellen.

Je bent op donderdag 3 oktober om 20.00 uur van harte welkom op onze online-infoavond.  Je moet je vooraf wel inschrijven via de link hiernaast of stuur een mailtje naar info@gipso.be.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.