GiPSo - Zelf een woon- of dagbestedingsproject starten?

GiPSo organiseert een online infomoment voor iedereen die overweegt een woon- of dagbestedingsproject op te starten. 

Deel:

Enkele keren per jaar organiseren we een infoavond. Speciaal voor ouders die een project overwegen, maar net zo goed voor anderen. Iedereen met een hart voor personen met een beperking en een dosis engagement, is welkom! De toegang is gratis. De infoavond wordt online gegeven.

Deze infoavonden zijn een eerste contactmoment: we leggen uit hoe een project er kan uitzien en wat we met GiPSo voor jou kunnen betekenen in het realiseren ervan.

We organiseren deze avonden zoveel als mogelijk samen met een project dat door ons begeleid wordt. Dat geeft ons de mogelijkheid om mensen met ervaring aan het woord laten. Zij zijn het best geplaatst om je wegwijs te maken in de droom die je wil realiseren. In hun verhaal vind je zeker inspiratie en houvast. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Bijs vzw uit Sint Niklaas. Bijs biedt een warme thuis aan 9 jong volwassenen met een mentale en/of motorische beperking. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.