Uitnodiging: Infovoormiddag voor brussen in Brussel

Magenta en Zo jong op donderdag 2 februari aanstaande van 9 tot 12u30 een inspiratie-/uitwisselingsmoment en een infomarkt met gratis lunch in Schaarbeek. Lees verder voor meer info.

Brus Bewust in Brussel - do 2 februari van 9 tot 12u30

Je bent ouder van een kind met extra zorgnoden en dat vraagt veel van je tijd en aandacht. En je hebt nog een kind/kinderen. Ze groeien op in je gezin, in die zorgsituatie. Hoe is dat voor hen? Wat vinden zij belangrijk en hoe kan je daarop inspelen? Magenta en Zo Jong organiseren donderdag 2 februari een info-/uitwisselings-/inspiratievoormiddag. Met getuigenissen van brussen, een infomarkt waarin je ontdekt welke organisaties ouders en/of brussen ondersteunen en waarop ook GiPSo en STAN aanwezig zijn.

Wie is welkom?
Ouders, al dan niet vergezeld door:

  • brussen vanaf 14 jaar en iemand die zij er graag bij willen (vb. vriend(in) of iemand van de familie)
  • grootouders of andere mensen die een belangrijke rol spelen voor het gezin
  • 1 professional die de ouders er graag bij willen.

Plaats: de campus van Odisee gezinswetenschappen, Huart Hamoirlaan 136 in 1030 Schaarbeek (makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer).


uitnodiging-infovoormiddag-brussel-002_origMeer info en inschrijven via de QR-code hierboven of via deze link

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.