STAN Antwerpen nodigt je uit voor een ritje in de Polders van Kruibeke

We ontdekken het natuurgebied met de Groene Stiltram. Wil je graag deelnemen? Lees dan verder.

Trefpunt Stan Antwerpen nodigt je op zondag 15 oktober uit voor een excursie door de Polders van Kruibeke. Bedoeling is om met de Groene Stiltram in tweeëneenhalf uur dit meer dan 600 hectare groot natuurgebied te ontdekken.
De chauffeur van het elektrisch treintje, dat ons om 14 uur oppikt op de parking van de begraafplaats aan de Kemphoekstraat in Bazel, fungeert ook als gids.
Onderweg biedt Stan je een hapje en een drankje aan. En na afloop kan er in Afspanning De Gaard in Kruibeke, in de buurt van de vertrekplaats, eventueel ook nog iets worden gedronken.De deelnameprijs bedraagt 20 euro per persoon. Inschrijven kan tot 2 oktober door een mailtje te sturen naar antwerpen@trefpuntstan.be en het verschuldigde bedrag te storten op rekeningnummer BE55 2200 6984 1944 van Trefpunt Stan – Groep Antwerpen.
Snel reageren is de boodschap, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.