STAN Brugge nodigt je uit voor een betoverende namiddag...

met de magische voorstelling van het gekke clownstrio Urkie Purkie @ Home! 🤡

🤡 Voorstelling URKIE PURKIE @HOME 🤡

Welkom in de wonderbaarlijke wereld van het knotsgekke trio 🤡 Urkie Purkie 🤡, waar dromen tot leven komen en avonturen nooit eindigen! We nodigen jou en je familie uit voor een betoverende voorstelling die geschikt is voor jong en oud.

Wat kan je verwachten?

  • Magische Optredens: Bereid je voor op verbazingwekkende magische voorstelling die je ogen zullen doen twinkelen van verwondering.
  • Muzikale Betovering: Laat je meeslepen door de melodieën van betoverende liedjes die je hart zullen raken en je laten glimlachen.

Dus, pak je handen vast en sluit je aan bij de feestvreugde, want bij Urkie Purkie is er plezier voor iedereen! Check de Urkie Purkie website hier.

Deze voorstelling belooft lachen, verwondering en onvergetelijke momenten voor de hele familie.

  • Wanneer? 10 december 2023 om 14.30u
  • Toegangstickets: €5/volw. - €3/kinderen onder de 12j. - gratis voor personen met een handicap die lid zijn van STAN Brugge
  • Locatie: De Kleine Beer, C. Marichalstraats, 8730 Beernem
  • Inschrijven: vóór 4 december 2023 en bedrag storten op onze rekening BE 15 0014 0296 2530 dan ben je zeker van je plaatsje in de zaal. Mail je inschrijving door naar brugge@trefpuntstan.be
  • Belangrijk! Zit je in een rolwagen, buggy, ... of ben je moeilijk te been? Laat het ons weten, zo kunnen we de juiste plaatsen in de zaal reserveren.

Mis dit leuke evenement niet! Reserveer snel een plaatsje en kom samen met ons spelen, lachen en beleef een onvergetelijke tijd in de gekke wereld van Urkie Purkie.

Belangrijk! De leden met een handicap die aanwezig zijn op deze voorstelling krijgen op het einde van de show nog een leuke goodiebag + geschenkbon! Aanwezig zijn is de boodschap!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.