Save the date! Familiedag met circusinitiatie

Voor mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en brussen.

Hartelijk welkom op onze familiedag met circusinitiatie

Wat? Op zaterdag 20 april organiseren we een familiedag voor onze leden en sympathisanten in Brussel en omstreken. Natuurlijk zijn onze lokale groepen die een uitje naar Brussel willen plannen, ook van harte welkom. We werken daarvoor samen met Circus Zonder Handen vzw die een programma samenstellen op maat van jongeren met een beperking.

De verschillende onderdelen van het circus komen aan bod: jongleren, grondacrobatie en evenwicht. We leren ook balanceren op bal en ton, jongleren met sjaaltjes, bordjes en diabolo draaien, tuimelen, flowerstick…

CZH_foto_1 2

Voor wie?
Voor kinderen en jongeren met een mentale beperking (vanaf 6 jaar) ouders en brussen.

Wanneer? Zaterdag 20 april 2024 van 14 tot 16 u.

Waar? In een van de paviljoens van La Roseraie, midden in het groen. Alsembergsesteenweg 1299, 1180 Ukkel. Toegankelijk met het openbaar vervoer en er is parkeergelegenheid.

Prijs?
Pay what you can (aanbevolen prijs: 8 € / kind)

Vragen, meer info of reservatie? Christine helpt je graag verder. Contacteer haar via mail christine.stanczyk@trefpuntstan.be of telefonisch op het nummer 02/897 33 95.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.