Dansfeest van STAN Gent-Eeklo

Alle 'G-roovers' opgelet: we gaan onze beste danspassen tonen als afsluiter van een leuk dansjaar!

De G-roove-it dansnamiddagen op zaterdag zijn al jarenlang een vaste waarde. Op zaterdag 25 mei 2024 sluiten we ons dansjaar af met een knalfeest in zaal Veldblomme in Zevergem (De Pinte) en alle dansers van onze dansnamiddagen zijn van harte welkom.

Er zullen speciale optredens zijn van zowel groep 1 als groep 2, en jouw steun en aanmoediging is hierbij van harte welkom!

Praktische informatie: de inschrijving is helemaal GRATIS, maar vergeet niet om je uiterlijk voor 30 april aan te melden door een bevestiging te sturen naar christiane.haesbrouck@gmail.com.

Vergeet ook niet om wat contant geld mee te nemen, want aan de ingang van de zaal verkopen we drankbonnetjes tegen zeer betaalbare prijzen. Helaas kunnen we geen digitaal betalen accepteren, dus zorg ervoor dat je wat cash bij je hebt.

We hopen dat jij en jouw ouder(s) of begeleider erbij kunnen zijn om samen met ons te feesten en te dansen. Tot dan! 🎊

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.