Magenta-Ademtoer door Vlaanderen en Brussel

Voor ouders van een kind met extra zorgnoden. Hoe zelfzorg organiseren in het dagelijkse leven? Ontdek wat voor jou groots kan zijn in iets kleins. Laat je inspireren en koester de adempauzes in de drukte van alledag.

Als ouder van kind met extra zorgnood worden we dagelijks geconfronteerd met uitdagingen die een overweldigende hoeveelheid stress en emotionele belasting met zich mebrengen.
In deze turbulente periodes is het essentieel om rust en ruimte te vinden in ons leven, niet alleen voor jezelf, maar ook voor ons gezin.

Neem deel aan onze interactieve thema avonden op verschillende locaties in Vlaanderen en Brussel.
Met inspirerende waardevolle inzichten van Noor Seghers en Deb Vansteenwegen en een praktische workshop om zelfzorg te integreren in het dagelijks leven, te vinden en inspireren om door te blijven gaan

Waarom is dit belangrijk? Omdat we als ouders van kinderen met extra zorgnoden vaak een overweldigende hoeveelheid stress en emotionele belasting ervaren.
Het vinden van rust en ruimte in ons leven is van vitaal belang voor zowel onszelf als ons gezin .

We gaan van start in Vlaams-Brabant en houden halt in Leuven.
Start van de toer op 14 mei 2024

Deuren open om 19 uur
Start 19:30 tot 22 uur
Uur: van 19:30 tot 22 uur.

Locatie : De Valk
Tiensestraat 10
3000 Leuven

Meer info (plus andere data) via deze link.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.