Reis naar Kreta van 16 tot 23 oktober

Droom jij er ook van om eindelijk terug te kunnen reizen? En het liefst naar de zon? Dan heeft STAN een heel interessant aanbod.

Deel:

STAN-Antwerpen reist dit najaar terug naar de zon!

In mei en oktober reist STAN-groep Antwerpen traditioneel naar een zonnige bestemming. Helaas strooide het coronavirus het afgelopen jaar roet in het eten. En ook dit voorjaar is het nog te vroeg om de reiskoffers af te stoffen. Maar intussen leeft de hoop dat er in het najaar terug kan worden gereisd. Genoeg voor STAN Antwerpen om uitzonderlijk in september en oktober 2 reizen naar de zon te organiseren.

De van 25 september tot en met 2 oktober geplande groepsreis naar Gran Canaria is al volgeboekt, maar je kan je nog (tot 30 april) aanmelden om van 16 tot en met 23 oktober met ons door te brengen op het Griekse eiland Kreta.

En dat meer bepaald in Hotel Stella Village in Analipsis.
De reizen naar de zon zijn bedoeld voor ouders met 1 of meerdere - al dan niet volwassen - kinderen met een verstandelijke handicap en hun familie.

De gezinnen moeten in principe zelf kunnen instaan voor de zorg van hun kind(eren), maar het is eventueel mogelijk dat er enkele begeleiders meegaan om de nodige animatie te voorzien en zo de ouders tijdelijk te ontlasten.

Prijs


Meereizen naar Kreta kost 799 of 975 euro per persoon, afhankelijk van het kamertype en de kamerbezetting met 1, 2 of 3 personen.

In de genoemde bedragen is telkens de heen- en terugvlucht, de transfers tussen de luchthaven en het hotel, al hetgeen je ter plaatse eet en drinkt en aangepaste begeleiding inbegrepen.

Het transport naar en van de luchthaven in België moet apart worden afgerekend, net als een reisbijstand- en/of annuleringsverzekering.

Inschrijven kan alleen als je lid bent van STAN*. Dit door een voorschot van 100 euro per persoon te storten op het rekeningnummer BE55 2200 6948 1944 van Trefpunt STAN- Groep Antwerpen, met als mededeling de namen van de deelnemers.

*Nog geen lid van STAN? Sluit je dan eerst aan

Meer informatie nodig?

Dan kun je telefonisch contact opnemen met reisleider Jacques Dierckx op het nummer 0477 56 03 06, of een e-mail sturen naar antwerpen@trefpuntstan.be.

Bekijk hier het programma.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.