Praatcafé STAN ontvangt Dirk De Wachter

Lieven Bax van STAN Antwerpen interviewt psychiater Dirk De Wachter over omgaan met kwetsbaarheid en beperking. 

Deel:

(foto (c) Leen Wauters)

STAN Antwerpen organiseert dit najaar voor het eerst een praatcafé, waarin journalist Lieven Bax met iemand in gesprek gaat over beter leven met een (verstandelijke) handicap. De eerste praatgast die STAN kon strikken is psychiater Dirk De Wachter, die - samen met rouwspecialist Manu Keirse - een boek schreef over kwetsbaarheid en beperking, en de rol die ze kunnen spelen in onze maatschappij.

Het interview over 'Goed leven met kwetsbaarheid en beperking' - met daarna de mogelijkheid om ook als toeschouwer een vraag te stellen - vindt plaats op woensdag 15 september, in het prachtige decor van AMUZ in de Kammenstraat in Antwerpen.

De deuren openen om 19.30 uur, het programma begint om 20 uur.

De toegang voor STAN-leden bedraagt €10 in voorverkoop en € 15 euro aan de kassa. Ieder lid heeft recht op twee tickets aan ledenprijs. Niet-leden betalen respectievelijk €25  en € 30 voor een ticket.

Word nu lid van STAN en geniet van het ledentarief (en tal van andere voordelen).

 

Programma van Dirk De Wachter over 'Goed leven met kwetsbaarheid en beperking'

Prijzen

STAN-leden:  € 10 in voorverkoop - € 15 de avond zelf

Niet-leden: € 25 - € 30

Word nu lid van STAN

Tickets boeken via deze link

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.