Stan Antwerpen neemt je mee naar de Zoo

Nog even en het rijk der vrijheid is écht terug. En dan houdt niemand ons nog tegen om weer met de Stan-familie op stap te gaan.

Deel:

Te beginnen op zaterdag 24 juli. Dan nodigen we onze leden graag uit voor een groepsbezoek aan de Antwerpse Zoo. De oudste dierentuin van ons land en één van de oudste dierentuinen ter wereld kreeg de afgelopen jaren een grondige facelift en is nu meer dan ooit een bezoek waard.

Deelname aan dit bezoek kost € 20 voor kinderen jonger dan 12 jaar. De ticketprijs voor oudere kinderen, ouders en grootouders bedraagt € 25 per persoon. Telkens doe je als Stan-lid serieus profijt. En bovendien trakteren we alle deelnemers ook nog eens op een drankje of een ijsje.

We verwachten je op 24 juli om 11 uur aan de ingang van de zoo. Tenminste als je je uiterlijk op zondag 25 juni hebt aangemeld. Dit kan door een mailtje met het aantal deelnemers te sturen naar antwerpen@trefpuntstan.be en het verschuldigde bedrag te storten op rekeningnummer BE55 2200 6948 1944 van Stan Antwerpen. Vermeld ook als een deelnemer in een rolstoel zit.

Graag tot zaterdag 24 juli!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.