Reis naar Kreta (oktober): laatste plaatsen

Droom jij er ook van om eindelijk terug te kunnen reizen? En het liefst naar de zon? Schrijf je in voor 30 mei.

Deel:

Droom jij er ook van om eindelijk terug te kunnen reizen? En het liefst naar de zon? Dan heeft Stan een heel interessant aanbod. Een tiental gezinnen met een zoon of dochter met een verstandelijke handicap kan van zaterdag 16 tot en met zaterdag 23 oktober deelnemen aan een groepsreis naar het Griekse eiland Kreta. Stan reserveerde alvast de nodige kamers in het viersterrenhotel 'Stella Village' in Analipsis, een rustig stranddorpje in het departement Heraklion.

Iedereen is vrij om ter plaatse te doen waar hij of zij zin in heeft: zonnebaden, een frisse duik nemen, wandelen, een boek lezen,... Of je kunt ook deelnemen aan groepsactiviteiten als petanque, netbal, een daguitstap,... En 's avonds is er de gelegenheid om samen een glas te drinken en eventueel ook een liedje te zingen. Niets moet, (bijna) alles kan.

De deelnameprijs is afhankelijk van het kamertype en de kamerbezetting met één, twee of drie personen:

  •             799 euro/persoon voor een gezin van drie personen in een familiekamer
  •             799 euro/persoon in een tweepersoonskamer (Type A)
  •             975 euro/persoon in een éénpersoonskamer

 

De genoemde bedragen zijn 'all inclusive'. Enkel het transport naar en van de luchthaven in Belgie moet apart worden afgerekend, net als een reisbijstand- en/of annuleringsverzekering.

Interesse om mee te gaan? Neem dan - geheel vrijblijvend - contact op met reisleider Jacques Dierckx. Dat kan telefonisch op het nummer 0477 56 03 06, of door te mailen naar antwerpen@trefpuntstan.be. Haast je wel, want het aantal plaatsen is dus beperkt. En na 30 mei, de uiterste inschrijfdatum, ben je sowieso te laat.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.