Webinar GiPSo - inclusief leven met Konekt vzw

Hoe kunnen personen met een beperking en hun omgeving versterkt worden in inclusief leven?
Konekt vzw toont jullie in deze actieve webinar verschillende methodieken die hierbij kunnen helpen. 

Deel:

Konekt vzw gaat radicaal voor een inclusieve wereld waarin personen met en zonder beperking samen leven, leren en werken. Samen met partners in heel Vlaanderen maken ze mensen sterker hierin en zetten ze de samenleving in beweging. 

GiPSo ging met hen praten en zocht uit hoe Konekt ook initiatiefnemers van projecten concrete handvatten kan aanreiken om dit doel te ondersteunen. 

Op 30 september, van 20:00-22:00 uur, zullen zij tijdens een actieve webinar enkele methodieken uit de doeken doen. Ze tonen ons een bundeling van zaken die interessant zijn om personen met een beperking voluit te laten leven in een inclusieve wereld en laten ons kennismaken met verschillende door hen ontwikkelde tools. Tenslotte geven ze een overzicht van de mogelijkheden tot extra ondersteuning die Konekt in opdracht van GiPSo nog kan aanreiken via coaching, intervisie en supervisie.  

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.