STAN webinar: Wat is een persoonsvolgend budget en hoe vraag je dit aan?

Je leert er alles over tijdens het gratis webinar over het Persoonsvolgend Budget.

Deel:

Over de sprekers

 1. Cato Joos

  Cato Joos is naast algemeen ook inhoudelijk medewerker van Dienst Ondersteuningsplan Antwerpen. Deze dienst gaat samen met de persoon met een handicap en de mensen die belangrijk zijn voor hem/haar op zoek naar antwoorden op vragen rond wonen, werken, relaties, toekomstplanning, enz. Dit alles wordt samen gebracht in een ondersteuningsplan.
 2. Gerrie Devos

  Gerrie Devos is als maatschappelijk werker en inhoudelijk medewerker betrokken bij de Dienst Maatschappelijk Werk van Partena ziekenfonds. Deze dienst geeft ondersteuning aan mensen met een handicap, mantelzorgers, ouderen of mensen met gezondheidsproblemen. Ze geeft advies op maat en ondersteunt bij de organisatie van de nodige hulp.
 3. Lies van Urk

  Lies van Urk

  Lies werkt voor het kenniscentrum van STAN vzw. Ze geeft uitleg over financiële tegemoetkomingen en budgetten, maakt je wegwijs in het zorglandschap.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.