Wandel je mee met STAN Westhoek?

Omdat wandelen leuk is en gezond, hebben we voor jullie een nieuwe zoektocht opgesteld, dit keer in het mooie Sint-Idesbald.

Deel:

STAN Westhoek organiseert deze zomermaanden een wandelzoektocht van 4 km lang in Sint-Idesbald (Koksijde).

Vertrekpunt

Je kan gratis parkeren aan de Kerkepannezaal, Strandlaan 128.

We volgen een deel van de erfgoedwandelroute. Bijna op het einde van de zoektocht kunnen jullie even uitrusten in de Paul Delvaux Brasserie en een drankje met pannenkoeken of een ijsje bestellen. 

Jullie moeten die dag daar zelf betalen maar jullie krijgen dat bedrag (€ 7 per persoon) nadien terug van onze vereniging.

We trakteren!

Gezinnen met een persoon met beperking die lid zijn, kunnen 2 x 7 euro terugbetaald krijgen: 1 consumptie voor het lid en 1 consumptie voor een gezinslid of begeleider. Voor de groepen betalen wij de consumpties van de leden en van de begeleider terug (1 begeleider per 3 leden).

Zo willen we jullie trakteren na de wandeling!

Maar je moet wel het vragenformulier (dat je hieronder kan downloaden) laten ondertekenen door de uitbater van de brasserie. Je bezorgt het antwoordformulier van deze zoektocht met de rekening erbij dan terug aan Ingeborg, Mieke of Monique voor einde september. Dan wordt dat bedrag terugbetaald door STAN Westhoek.

Opgelet: De Paul Delvaux Brasserie is elke dag open behalve op maandag.

Je kan de wandeling en het formulier hier downloaden.

We wensen jullie veel wandelplezier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.