Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Brugge van STAN! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

De groep Brugge organiseert geregeld activiteiten voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Zo zit er heel wat beweging - en dan vooral dansbeweging - in onze Brugse groep! In de activiteitenkalender vind je een duidelijk overzicht.

En dan zijn er nog onze vaste jaarlijkse activiteiten: een kaas- en wijnavond (gekoppeld aan de algemene vergadering), meerdere infoavond(en), bezoeken aan voorzieningen in samenwerking met Start West-Vlaanderen, bowling (2 x per jaar), Feest van de Ateliers (feestelijk toonmoment in De Kleine Beer in Beernem), een fuif, uitstap en een heus Sinterklaasfeest.

Leer ons kennen

Onze bestuursleden zetten zich met hart en ziel in voor hun lokale groep. Je mag hen gerust contacteren voor meer info.

Helpende handen maken het werk licht!

STAN Brugge zoekt...

STAN Brugge is op zoek naar helpende handen bij het organiseren van activiteiten, de handen uit de mouwen steken, een babbeltje slaan… Samen zorgen we er zo voor dat niemand overboord valt. #SamenStan

+32483751252 brugge@trefpuntstan.be

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wil je meer weten wat STAN Trefpunt Verstandelijke Handicap doet en waar we voor staan? Bekijk het hier