Webinar GiPSo: Zelf een woon- of dagbestedingsproject starten

GiPSo organiseert een online infomoment in samenwerking met Think out of the Box op dinsdag 04 juni om 19:00 u.voor iedereen die overweegt een woon- of dagbestedingsproject op te starten. 

Webinar - infomoment: Een eerste kennismaking

Enkele keren per jaar organiseren we een infoavond. Speciaal voor ouders die een project overwegen, maar net zo goed voor anderen. Iedereen met een hart voor personen met een beperking en een dosis engagement, is welkom! De toegang is gratis. De infoavond wordt online gegeven.

Deze infoavonden zijn een eerste contactmoment: we leggen uit hoe een project er kan uitzien en wat we met GiPSo voor jou kunnen betekenen in het realiseren ervan.

We organiseren deze avonden zoveel als mogelijk samen met een project dat door ons begeleid wordt. Dat geeft ons de mogelijkheid om mensen met ervaring aan het woord laten. Zij zijn het best geplaatst om je wegwijs te maken in de droom die je wil realiseren. In hun verhaal vind je zeker inspiratie en houvast. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Think out of the Box

Wil je graag deelnemen? Mail naar info@gipso.be

Kan je je niet vrijmaken op de geplande datum? Geef je e-mailadres op. Zodra er nieuwe info-avonden gepland zijn, laten we het je weten.