STAN Webinar - Intimiteit, seksualiteit en relaties bij mensen met een verstandelijke beperking

Hoe ga je om met de behoefte aan intimiteit? Hoe reageer je op de 'huidhonger' van je volwassen kind? En waar vind je vriendschap en liefde? Ontdek het in dit webinar, waar we zowel experts als ervaringsdeskundigen aan het woord laten.

STAN organiseert op 16 april (van 19u tot ongeveer 20.30u) een webinar over seksualiteit, intimiteit en relaties bij mensen met een (verstandelijke) beperking.

We geven daarvoor het woord aan Steven De Weirdt van Aditi die het thema vanuit het professionele aanbod zal toelichten (lees hieronder het interview dat STAN met hem had in het STYAN-Magazine). Vervolgens laten we Sophie Lohier van de app Dottie Dating, een online datingplatform voor mensen met een beperkiing, aan het woord. We luisteren ook naar Inge Deketelaere, moeder van een zoon met een verstandelijke berperking, die zal getuigen hoe ze als ouder omgaat met de ‘huidhonger’ van haar kind.

Waar? Dit is een online event: je neemt deel vanachter je computer. Registreer je en je ontvangt enkele dagen voor datum een link waarmee je het webinar kan volgen.

Tip: Indien je nog geen account hebt op onze STAN-website, zal je deze eerst moeten aanmaken via volgende link: https://www.trefpuntstan.be/registreren. Je zal dan een mail ontvangen om het aanmaken van jouw account te vervolledigen.

Nadien kan je je inschrijven op het webinar via volgende link: https://www.trefpuntstan.be/detail-events/178/stan-webinar-intimiteit-seksualiteit-en-relaties-bij-mensen-met-een-verstandelijke-beperking

Prijs: dit webinar is gratis

Vragen of meer info? Stafmedewerker Sofie helpt je graag verder. Contacteer haar via mail sofie@trefpuntstan.be of bel naar nummer 02/897 33 91. 

Lees hierhet interview met Steven De Weirdt.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

gratis