Ontdek je lokale groep

Welkom bij de groep Gent van STAN! Hier kom je alles te weten over onze lokale werking en activiteiten. Heb je een vraag? Neem dan contact op via onze bestuursleden hieronder. Vergeet ook zeker onze activiteitenkalender niet te checken voor info, plezier en vertier in jouw buurt! 

Onze groep biedt aan personen met een verstandelijke handicap en hun familie zowel informatieve, creatieve als sportieve activiteiten.
Zo organiseren we regelmatig praatcafés waar we experten aan het woord laten over belangrijke thema’s. Die praatcafés staan ook open voor wie zin heeft in een gezellige babbel. Voor leden zijn de praatcafés gratis, niet-leden betalen € 3.

Daarnaast kunnen ook danslustigen met een licht tot matige verstandelijke handicap (van 14 tot 30 jaar) hun hartje ophalen tijdens onze dansnamiddagen
Zit er muziek in jou? Dan is ons muziekgroepje misschien wel iets voor jou! Zij spelen regelmatig de pannen van het Gentse dak. Deelname kost 50 euro voor 12 sessies. 

Ten slotte vinden ook sporters de weg naar onze Gentse groep, want bij onze G-judoclub De Buitelaars kan je gaan trainen, meedoen aan tornooien en deelnemen aan allerlei nevenactiviteiten. Check de website voor meer info! 

Leer ons kennen.

Onze bestuursleden zetten zich met hart en ziel in voor hun lokale groep. Je mag hen gerust contacteren voor meer info.

Ontvang Stan in jouw mailbox

Wil je graag op de hoogte blijven van onze evenementen, infoavonden en nieuwtjes rond Stan? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.