Nieuws
- 02.07.2020

STAN wint derde prijs van het BENEFIETkot

Vorige maand organiseerde Trooper de actie het BENEFIETkot. Aan deze online fondsenwerving deden 34 verschillende verenigingen mee. Ook STAN nam deel met de fotoquiz ‘Rara welk huisdier zit in onze bubbel?’. Daarvoor poseerden 15 enthousiaste STAN-leden uit heel Vlaanderen met hun lievelingsdier.  

Het was de eerste keer dat onze vzw zich in een dergelijk ludiek, digitaal avontuur stortte. We zijn dan ook bijzonder blij dat onze – bescheiden – inspanningen werden beloond: de Bancontact Payconiq Company selecteerde de quiz van STAN als ‘derde meest orginele actie’ en verdubbelt het opgehaalde bedrag. De kas van Trefpunt STAN zal met 630 euro extra worden aangevuld.  

“Het was niet makkelijk om geld binnen te halen, maar de verenigingen hebben dat geweldig gedaan”, reageert televisiepresentator Sven de Leijer, die één van de juryleden was van de wedstrijd. Bekijk het filmpje hier.

Meer over de actie lees je hier  


De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.