Algemeen - 8 april 2022 om 11:58 - 0 reacties

Onderzoek: Effecten Persoonsvolgende Financiering

Masterstudenten (UGent) Varsha Mahieu, Marieke Noens en Reine Delmulle onderzoeken of de budgethouder zeggenschap of zelfregie ervaart in een persoonsvolgend financieringssysteem. 

Het onderzoek ‘Effecten van persoonsvolgende financiering op de ervaring van zeggenschap bij budgethouders’ staat onder leiding van doctoraatsonderzoeker Eva Pattyn en Prof Dr. Jeroen Trybou.

Concreet zijn ze op zoek naar personen met een handicap of iemand uit het netwerk van een persoon met een handicap, die budgethouder van een persoonsvolgend budget zijn (dit mag zowel cash, voucher of een combinatie zijn) en die 30 tot 40 minuten minuten tijd hebben om, éénmalig, een vragenlijst in te vullen. Wil jij je stem laten horen, klik dan op de volgende link:

Effecten van persoonsvolgende financiering op de ervaring van zeggenschap bij budgethouders (qualtrics.com)

Het onderzoek loopt vanaf 4 april 2022 tot 17 april 2022. In bijlage vind je een flyer opgesteld voor budgethouders en hun mantelzorgers.

Documenten

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

Lees ook

 1. 29 september 2022

  Dromen van... Stan TV

  Algemeen
 2. 12 maart 2024

  UPDATE: Protestactie tegen de wachtlijsten in Hasselt

  Algemeen Antwerpen Brugge-Oostende Gent-Eeklo Limburg Klein-Brabant Midden-Brabant-Leuven Zuid-Oost-Vlaanderen Pajottenland Tienen Waasland Westhoek Zuid-West-Vlaanderen Noord-West-Brabant
 3. 25 februari 2024

  Denkdag Welbevinden en bescherming bij handicap: het verslag en aanbevelingen

  Algemeen Bewindvoering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.