Algemeen - 18 mei 2022 om 11:23 - 0 reacties

Wat vind jij belangrijk bij de opvoeding van je (gehandicapte) kind?

Dat willen onderzoekers van de KUL graag weten. Doel van de studie is een  goede leidraad voor de opvoeding van kinderen met een ernstige beperking te ontwikkelen. Wil je deelnemen aan het onderzoek? 

De onderzoekseenheid Gezins- en Orthopedagogiek (KU Leuven) gaat onderzoek doen naar de opvoeding van een gehandicapt kind.

In een eerste fase willen de onderzoekers zicht krijgen op de soorten opvoedingsdoelen die ouders belangrijk kunnen vinden, om zo een kwaliteitsvolle vragenlijst/gespreksleidraad rond dit thema te kunnen ontwikkelen.

Daarom zijn ze op zoek naar ouders van een kind/jongere tussen 0 en 21 jaar met een ernstig tot diep verstandelijke beperking, voor deelname aan een éénmalig groepsgesprek. Wil jij graag deelnemen aan dit onderzoek, neem dan contact op via samenoppad@kuleuven.be

Zie ook de bijlage voor meer informatie.

Documenten

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

Lees ook

  1. 29 september 2022

    Dromen van... Stan TV

    Algemeen
  2. 12 maart 2024

    UPDATE: Protestactie tegen de wachtlijsten in Hasselt

    Algemeen Antwerpen Brugge-Oostende Gent-Eeklo Limburg Klein-Brabant Midden-Brabant-Leuven Zuid-Oost-Vlaanderen Pajottenland Tienen Waasland Westhoek Zuid-West-Vlaanderen Noord-West-Brabant
  3. 25 februari 2024

    Denkdag Welbevinden en bescherming bij handicap: het verslag en aanbevelingen

    Algemeen Bewindvoering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.