Algemeen - 20 februari 2024 om 14:07 - 0 reacties

Expo Rock voor Specials

Fototentoonstelling

De prachtige foto's van Koenraad Andries kun je tot het eind van de maand in Gent gaan bekijken.

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt met de prachtige foto's die de vrijwillige fotografen nemen op Rock voor Specials?  Wil je deze bijzondere momenten herbeleven? Breng dan een bezoekje aan de expo 'Rock voor Specials' in Gent.

Practisch: de expo loopt tot 10 maart in Room 8, Emile Braunplein 15 in 9000 Gent. Open van vrijdag tot zondag, van 14 tot 18 u. Er is een nocturne, dat wil zeggen dat de tentoonstelling ook 's avonds toegankelijk is, op donderdag 29/02 van 19 tot 22 uur.

De volgende editie van Rock voor Specials vindt plaats op woensdag 26 en donderdag 27 juni. De eerste namen werden zonet bekend gemaakt: Selah Sue, Coey en Ramkot! Meer info via deze link.

De foto hierboven is een collage van de website van Rock voor Specials: Coely: foto Matias-Batalle, Selah-Sue: foto Zazzo

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

Lees ook

 1. 29 september 2022

  Dromen van... Stan TV

  Algemeen
 2. 12 maart 2024

  UPDATE: Protestactie tegen de wachtlijsten in Hasselt

  Algemeen Antwerpen Brugge-Oostende Gent-Eeklo Limburg Klein-Brabant Midden-Brabant-Leuven Zuid-Oost-Vlaanderen Pajottenland Tienen Waasland Westhoek Zuid-West-Vlaanderen Noord-West-Brabant
 3. 25 februari 2024

  Denkdag Welbevinden en bescherming bij handicap: het verslag en aanbevelingen

  Algemeen Bewindvoering

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.