Nieuws
- 01.12.2019

Stan-groep Antwerpen reist ook in 2020 naar de zon

Naar jaarlijkse traditie organiseert Stan-groep Antwerpen ook in 2020 twee reizen naar de zon. De eerste trip is gepland van 2 tot en met 9 mei, de tweede van 5 tot en met 12 oktober.
 
De reizen naar de zon zijn bedoeld voor ouders met één of meerdere – al dan niet volwassen – kinderen met een verstandelijke handicap en hun familie. De gezinnen moeten in principe zelf kunnen instaan voor de zorg voor hun kind(eren), maar het is eventueel mogelijk dat er enkele begeleiders meegaan om de nodige animatie te voorzien en zo de ouders tijdelijk te ontlasten.
 
De eerste bestemming in 2020 is Gran Canaria, waar de deelnemers zullen logeren in Bull Dorado Beach & Spa, een in 2018 vernieuwd appartementencomplex met wellnessfaciliteiten, op 5 kilometer van Puerto Rico. In het najaar is Hotel Meridiana op het Tunesische eiland Djerba het reisdoel.
 
Telkens gaat het om een 'all-in' verblijf. Deelnemers aan de reis naar Gran Canaria betalen 820 of 850 euro per persoon, afhankelijk van het kamertype en de kamerbezetting met 2 of 3 personen. De reis naar Djerba kost tussen 625 en 670 euro per persoon, ook weer afhankelijk van het kamertype en de kamerbezetting. In de genoemde bedragen is telkens de heen- en terugvlucht, de transfers tussen de luchthaven en het hotel, al hetgeen je ter plaatse eet en drinkt en aangepaste begeleiding inbegrepen. Het transport naar en van de luchthaven in België moet apart worden afgerekend, net als een reisbijstands- en/of annuleringsverzekering.

Inschrijven kan alleen als lid en dit nog tot 15 december door een voorschot van 100 euro per persoon te storten op het rekeningnummer BE55 2200 6948 1944 van Trefpunt Stan Antwerpen, met als mededeling de namen van de deelnemers. Nog geen lid van Stan? Sluit je dan vandaag nog aan door op onderstaande button te klikken.

Hou er rekening mee dat er nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Snel inschrijven is dus de boodschap!
 
Meer informatie nodig? Dan kun je telefonisch contact opnemen met reisleider Jacques Dierckx op het nummer 0477 56 03 06, of een e-mail sturen naar antwerpen@trefpuntstan.be.


De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.