Andere - 17 maart 2022 om 11:13 - 0 reacties

Onderzoek: toegankelijkheid gezinszorg

Maïté Finaut, laatstejaarsstudente Klinische Orthopedagogiek aan de UGent, zoekt deelnemers voor haar masterproefonderzoek.

De masterproef gaat over de toegankelijkheid van de reguliere gezinszorg (en aanvullende thuiszorg) voor personen met een verstandelijke beperking. Kort gezegd zou ze graag personen met een verstandelijke beperking en/of hun nabije ondersteuners, maar ook dienstverleners van gezinszorg, hulpverleners die ernaar doorverwijzen of bijvoorbeeld casemanagers, interviewen in verband met de toegankelijkheid van gezinszorg (en aanvullende thuiszorg) voor personen met een verstandelijke beperking. Hierbij maakt ze gebruik van een semi-gestructureerd interview gebaseerd op een breed kader over toegankelijkheid. De interviews kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden en zouden ongeveer een uurtje duren. Maïté  is vooral op zoek naar mensen die thuis wonen en in hun thuiscontext beroep doen op gezinszorg (en aanvullende thuiszorg).

Wil je graag deelnemen aan dit onderzoek en zo Maïté helpen bij haar afstuderen?

Neem contact via Maite.Finaut@UGent.be of 0472573381.

Documenten

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

Lees ook

 1. 31 maart 2022

  Onderzoek: Brussen

  Andere
 2. 17 maart 2022

  Onderzoek: deeltijdse opvang in Multifunctioneel centrum

  Andere
 3. 02 maart 2021

  Vrijwilliger in de kijker: Fanny Meyers

  Andere Vrijwilliger

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.