Andere - 16 oktober 2023 om 14:57 - 0 reacties

G-sport in Vlaanderen: neem deel aan de enqûete

De KULeuven en G-Sport Vlaanderen voeren een onderzoek uit over sporten voor en door mensen met een beperking. De bevraging duurt een kleine 30 minuten.

Deel je mening!

Sommige mensen doen aan sport, anderen besteden hun vrije tijd liever aan iets anders. Of je nu tot de eerste of tweede categorie behoort, jouw kijk op G-sportparticipatie is van belang!

KU Leuven en G-sport Vlaanderen hebben opnieuw de handen in elkaar geslagen om bewegingsdeelname bij iedereen tussen 6 en 80 jaar met een visuele, verstandelijke, fysieke, auditieve beperking, psychische kwetsbaarheid, autisme of chronische aandoening (= G-sportparticipatie) op grote schaal in kaart te brengen. Je leest er alles over via deze link, of via de informatiebrief in bijlage. Deelnemen kan tot december 2023.

Met hun vragenlijst willen ze meer te weten komen over jouw redenen en drempels om al dan niet aan sport of bewegen te doen. Voor hun grootschalige bevraging wordt ook jouw medewerking gevraagd. Aan de hand van deze resultaten zal G-sport Vlaanderen haar beleid opnieuw vormgeven, nog meer drempels wegwerken en kansen creëren voor alle (potentiële) G-sporters. 

Ga hier naar de enqûete en deel je mening!

Je kan ook deelnemen door deze QR- code in te scannen. 

Vervolgmeting_Gsport_QRcode

Documenten

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

Lees ook

  1. 15 januari 2024

    Film 'Dag Ma' nu te zien op vrt max

    Andere Brugge-Oostende Gent-Eeklo
  2. 20 september 2023

    AFGELAST! Familiedag bij ABC in Brussel!

    Andere Antwerpen Brugge-Oostende Gent-Eeklo Limburg Klein-Brabant Midden-Brabant-Leuven Zuid-Oost-Vlaanderen Pajottenland Tienen Waasland Westhoek Zuid-West-Vlaanderen Noord-West-Brabant
  3. 31 maart 2022

    Onderzoek: Brussen

    Andere

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.