Andere - 15 januari 2024 om 00:00 - 0 reacties

Film 'Dag Ma' nu te zien op vrt max

Je kan deze aangrijpende film over mama en dochter (met verstandelijke beperking) die in een WZC samenwonen nu (her-)bekijken op vrt max.

'Dag Ma' vertelt het unieke verhaal van Irène (102) en haar dochter Yvette (67) die samen wonen en leven in een woonzorgcentrum te Lier. Yvette, die een mentale beperking heeft, leert omgaan met haar mama die ouder wordt en steeds meer zorg nodig heeft. Het is een tijdloos verhaal over moederliefde en afscheid nemen. 

Momenteel reist de film doorheen het (inter)nationale festival parcours. Dag Ma mocht de prijs van Beste Nationale Documentaire ontvangen op Docville 2023 en bevond zich op de longlist van de Berlinale 2023. Je kan de film nu ook tot 18 januari bekijken op vrt max via deze link.

231109_NL_Vertoningsaanbod_DAGMA (1)_Pagina_1

 

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

Lees ook

  1. 16 oktober 2023

    G-sport in Vlaanderen: neem deel aan de enqûete

    Andere
  2. 20 september 2023

    AFGELAST! Familiedag bij ABC in Brussel!

    Andere Antwerpen Brugge-Oostende Gent-Eeklo Limburg Klein-Brabant Midden-Brabant-Leuven Zuid-Oost-Vlaanderen Pajottenland Tienen Waasland Westhoek Zuid-West-Vlaanderen Noord-West-Brabant
  3. 31 maart 2022

    Onderzoek: Brussen

    Andere

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

STAN informeert je snel en helder over verstandelijke handicap, veranderingen in het beleid en activiteiten in Vlaanderen. Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.