Nieuws
- 12.11.2019

Stan is populair goed doel

Zoals je al eerder – ook – hier kon lezen, organiseert radiozender Studio Brussel in de aanloop naar Kerstmis opnieuw de actie Music For Life om geld in te zamelen voor meer dan 2.000 goede doelen. En net als afgelopen jaar is Trefpunt Stan één van die doelen. Een populair goed doel, blijkt uit de talrijke acties ten bate van Stan die ondertussen op de site van Music For Life werden geregistreerd. Zo schenken de cliënten van dagcentrum De Stroom in Beveren de opbrengst van hun soepverkoop op 13 november aan Stan, zijn er voor, tijdens en na de competitiematchen op 30 november van de seniorenploegen van basketbalclub De Bevers uit Oedelem tombolabiljetten en allerlei lekkernijen te koop ten voordele van Stan, en kun je op 21 december in buurtsporthal Parkloods in Antwerpen in wedstrijdvorm kennismaken met het speelse en muzikale aspect van capoeira, als je tenminste eerst een lotje van initiatiefnemer Abadá-Capoeira Antwerpen hebt gekocht. Om maar enkele acties te noemen.

Eén Music For Life-initiatief verdient een speciale vermelding, omdat het de eerste geregistreerde actie ten voordele van Stan was. Op zaterdag 23 en zondag 24 november vormen de terreinen van bouwbedrijf Ghemko in Nieuwkerken het decor voor het eerste 'Hotfest', met op zaterdag een après-ski party en op zondag een familiefeest. Om op zaterdag te kunnen dansen op de hits van Jettie Pallettie en Swoop heb je een toegangsticket nodig. Zo’n ticket kost 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa. Je kunt ook voor de VIP-formule kiezen. Dan betaal je 100 euro om te worden ontvangen met een glaasje cava en daarna te genieten van een walkingdinner. De toegang tot het familiefeest op zondag - met onder meer een optreden van Duo Whenever - is gratis. Meer info én een ticketlink vind je hier.

 


De maatregelen in verband met het Corona-virus volgen zich in rap tempo op. Hier geven we een overzicht van de berichten die we via onze nieuwsbrief hebben verspreid.